Menukaart

Bekende klassiekers of nieuwe, verleidelijke gerechten – onze menukaart heeft allerhande culinaire hoogstandjes voor u in petto! Versheid en kwaliteit van de producten staan daarbij op de eerste plaats.

Voorgerechten

Op onze kaart vindt u een selectie van verfijnde koude en warme voorgerechten, gaande van rundscarpaccio, toast champignon en kikkerbilletjes tot verschillende soorten scampibereidingen. De prijzen van onze voorgerechten liggen tussen € 7 en € 13.

Verschillende saladespecialiteiten (als hoofdgerecht)

Geniet van onze knapperige en verse slaatjes, gaande van een salade Val Dieu tot salade van de chef. De prijzen van onze salades variëren tussen € 13,50 en € 17.

Probeer onze lekkere vis- en zeevruchtenvariaties!

Verwen uw gehemelte met onze snoekbaars met fijne groentjes en rieslingsaus, forellenfilet overgoten met een sausje van peterselie en citroengras, een heerlijke visschotel en nog veel meer. Wij serveren al lekkere visgerechten vanaf € 17.


Vleesgerechten

Liefhebbers van vlees worden bij ons op hun wenken bediend.
Voor sappige steaks, gevogeltegerechten of lamsfilet in een kruidenkorstje en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Wij serveren deze vleesbereidingen vanaf € 16.
Wildgerechten (seizoen)
Lekkere wildgerechten van € 20- € 23.

Aspergegerechten (seizoen)

De lente brengt enkele culinaire hoogstandjes met zich mee. Geniet van onze verse aspergegerechten. Of u nu voor een voor- of hoofdgerecht met asperges kiest, laat u in ieder geval door het veelzijdige karakter van deze groente verrassen!
Asperges als voorgerecht vindt u op onze menukaart vanaf € 12, als hoofdgerecht vanaf € 16.

 

 

Voor de kleine gasten

Ook jonge fijnproevers vinden op onze menukaart zeker en vast hun gading: kaaskroketten met frietjes (€ 5), mosselen “natuur” met frietjes (€ 13), kipnuggets met frietjes (€ 6) en nog veel meer.

Verschillende mosselvarianten (seizoen)

Laat u door ons keukenteam heerlijk verwennen en geniet van onze mosselgerechten. De prijzen liggen tussen € 20,5 en € 21,5.

Tip

Ons ruimtes zijn ook uitstekend geschikt voor familiefeesten, verjaardagen of communiefeesten tot 30 personen. Wij bezorgen u op aanvraag graag enkele suggesties met betrekking tot het menu.

U kunt onze volledige menukaart ook via e-mail aanvragen.

Brüls Restaurant

Monschauer Straße 6
4750 Bütgenbach
+32 (0)80 44 48 09
info@restaurant-bruels.be